Vestfjends Skoleskak skal afholde Hold DM 2016

Årets højdepunkt for rigtig mange skoleskak-spillere er hold DM. I 2016 afholdes det på Vestfjendsskolen fra fredag den 8. april til søndag den 10. april 2016.

Vestfjendsskolen ligger midt i Jylland 15 km syd for Skive. En flok forældre til elever i Vestfjends Skoleskak er klar til at give jer en god oplevelse. Se her hvordan det foregik, da Vestfjends Skoleskak afholdt pige DM i 2015.

Følg med på denne hjemmeside.

4 thoughts on “Vestfjends Skoleskak skal afholde Hold DM 2016

 1. Et spørgsmål til arrangør: De sidste par år har vi deltaget fra Bornholm med 2-3 hold, og vi har nogle trafikale udfordringer fordi, vi er afhængig af færgen. Vi kan være fremme omkring 18.30 fredag, og er nødt til at køre fra Ollerup ca. 17.15 om søndagen for at nå sidste færgen 20.30 i Ystad. Er det noget, som måske kan tænkes ind før programmet lægges ud? 😉

 2. Hej Peter

  Undskyld det sene svar. Din kommentar var røget i spam-boksen. Vi vil rigtig gerne have jer Bornholmere med, så vi må finde ud af, hvordan vi gør det.

  Duer programmet fra sidste år: http://holddm.dk/2015/program/

  Skriv eller ring til mig (se under kontakt), når du kender jeres rejsetider, så kan vi se, om vi ikke kan finde ud af det.

 3. Hej til jer begge,

  det skal være muligt at tilrettelægge turneringen så vi også får vore østligste skakvenner med.
  Det bør også være muligt at justere programmet undervejs såfremt at det viser sig at være mest hensigtsmæssigt (pauser, spisning, rundestart o.s.v.)

  • Jep, vi er fleksible. Vi har allerede skrevet sammen om starttidspunkt, så det finder vi ud af.

Comments are closed.