Info

Praktiske oplysninger

Hvor

Vestfjendsskolen, Dåsbjergvej 17, Vridsted, 7800 Skive. Se skolen på google maps. Der er mulighed for at komme med offentlig transport til Vestfjendsskolen. Det mest oplagte er at tage toget til Skive eller Herning, og derfra videre til Vridsted med rute 13. Klik her for køreplanen for rute 13 eller brug rejseplanen.  Kontakt os hvis I har behov for hjælp. Vi kan evt. være behjælpelig med alternativ transport til andre stationer, hvis ikke bustiderne passer.

Hvornår

Fredag den 8. april fra kl. 17.00 til søndag den 10. april kl. 15.00.

Overnatning

Der kan overnattes i klasseværelser på skolen, husk luftmadras, sovepose, sovedyr mm. Ved tilmelding angives hvor mange, der ønsker at overnatte på skolen. Vi vil forsøge at dele skolen ind i områder med forskellige sengetider, så der er mulighed for ro for de, der ønsker at sove tidligt (vælg sengetid ved tilmelding). Ligeledes tilstræbes det, at deltagerne indkvarteres med andre fra deres egen kreds.

Overnatning koster 30 kr. per nat, som er det beløb, vi afkræves af Viborg Kommune.

Forplejning

Fuld forplejning fra og med fredag aften til søndag middag (6 hovedmåltider) koster 300 kr. pr. person. Specielle kosthensyn oplyseses ved tilmelding ved at skrive det i kommentarboksen. Sandwich (kylling/bacon) til hjemturen skal bestilles ved tilmelding (25 kr. pr. stk.).

Kiosk

Der vil under hele stævnet være en kiosk, hvor der kan købes såvel spiseligt som drikkeligt.

Internet

Der forefindes gæsteinternet. Login udleveres ved ankomst.

Vestfjendsskolen

Vestfjendsskolen er en attraktiv og moderne landsbyskole med Karup Å og skov i “baghaven”. Skolen fremstår flot, da der igennem de seneste 5 år er blevet bygget til og renoveret. Skolen har grønne udenomsarealer med bl.a. multibane og parkourstativ. Der er mulighed for at tage bad i Vestfjendshallen. Skoleskak har mange engagerede forældre, der står klar til at give skoleskakspillerne en god weekend.