Førstedagen er ovre!

Så er den første dag slut til dette års hold-DM. For at undgå fredagens myldertrafik begyndte spillere, forældre og ledere allerede at ankomme kl. 15.30. Enkelte var dog ikke lige så heldige og endte i en kø henover Fyn. Alle nåede heldigvis at komme til kampstart kl. 20.00.

I C-gruppen, der er elever i 0.-3. klasse, blev der spillet to runder. Efter de første par runder har Hornslet Skoleskak lagt sig i spidsen med 10 point ud af 10 mulige. I de resterende grupper blev der spillet én runde. I B-gruppen (0.-6. klasse) er der fire hold, der lagde ud med maksimumpoint, 5 point ud af 5 mulige, disse skoler er: Tranegårdskolen, Køge Private Realskole, Sankt Annæ Gymnasium og Verninge Skole. I A-gruppen (0.-10. klasse) har Skolen på Nyelandsvej og Køge Private Realskole opnået maksimum og i Å-gruppen (0.-10. klasse fra forskellige skoler) har Frem Skakskole og Skak For Sjov Skakskole spillet sig til maksimumpoint.

Turneringen er dog først lige gået i gang og alle glæder sig til at se, hvordan resultaterne udvikler sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *